Digiwijs Educatie-Aanbieding

Hardwarespecificaties

Op basis van onze afspraken met het Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur zijn we tot de keuze gekomen van het hieronder getoonde device met bijbehorende accessoires en diensten.

Inbegrepen aanvullende producten en diensten

De onderstaande diensten zijn inbegrepen in deze offerte.

Voorwaarden van deze aanbieding

Het carepack biedt een verlengde garantie (inclusief schade) op basis van ‘carry-in’:

Voor wat betreft de hierboven genoemde dekking tegen schade en onheil van buitenaf gelden de volgende voorwaarden:

Over Digiwijs by Suriname Cloud Services

Digiwijs, een initiatief van Suriname Cloud Services

Suriname Cloud Services is officieel Google-partner, ook op het gebied van educatieve hard- en software en ICT-diensten. Met nu reeds meer dan 20.000 Surinaamse gebruikers in de private en educatieve sector, hebben wij alle benodigde kennis en ervaring in eigen huis. Bovendien werken wij nauw samen met de FIBOS-organisaties en het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.
Het Digiwijs-concept is ontwikkeld vanuit onze IT ervaring in het bedrijfsleven en in de publieke sector. Een concept waarbij we elke leerkracht en leerling de mogelijkheid bieden een geschikte laptop te bezitten en gebruiken in het basis- en voortgezet onderwijs. Suriname Cloud Services werkt volledig zelfstandig en is een partner van Bechtle AG, een van de grootste IT-leveranciers in Europa.

Voor leerling en ouders

Digiwijs biedt leerkrachten en leerlingen de mogelijkheid om een laptop aan te schaffen die voor het gebruik op school is goedgekeurd en qua specificaties hiervoor uitermate geschikt is. De laptop wordt voor maximaal 3 jaar voorzien van alle services en garanties die nodig zijn om probleemloos gebruik te kunnen maken van het geboden onderwijs:

Hardware

Service & Garantie via de webshop op www.Digiwijs.nl

Bestellen

Eenvoudig te benaderen Digiwijs-portal met algemene informatie en voor het plaatsen van bestellingen.

Akkoordverklaring

Door ondertekening van dit document verklaart de opdrachtgever akkoord te gaan met deze offerte en stemt zij ermee in, dat de genoemde goederen en diensten tegen de voorwaarden zoals beschreven in rekening gebracht worden en worden geleverd.

Dit zal sluiten in 20 seconden