Over Ons

Suriname Cloud Services
De Google Partner voor Suriname en de regio.

Over Ons

Welkom bij Suriname Cloud Services, de pionier in het leveren van geavanceerde cloudoplossingen aan de Surinaamse gemeenschap en de bredere Caribische Regio. Bij Suriname Cloud Services zijn we toegewijd aan het bieden van innovatieve en betrouwbare Google Cloud diensten die bedrijven en organisaties helpen te gedijen in het digitale tijdperk. data-analyse. Het grondig analyseren van jouw bestaande gegevens kan waardevolle inzichten opleveren.

Bij Suriname Cloud Services zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat jouw gegevens voor jouw organisatie werken, zodat je er het maximale voordeel uit kunt halen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ontdekken hoe je meer klanten of donateurs kunt aantrekken, welke strategische stappen je kunt nemen, en welke kansen er voor het grijpen liggen. Wij begeleiden jouw organisatie bij het ontsluiten van de waarde van jouw data en zorgen ervoor dat je beschikt over de benodigde informatie om weloverwogen beslissingen te nemen die de groei van jouw organisatie bevorderen.

Missie

Onze missie is om toonaangevend te zijn in het verschaffen van hoogwaardige cloudoplossingen die organisaties in staat stellen om hun volledige potentieel te benutten. We streven ernaar om duurzame groei en vooruitgang te bevorderen door het leveren van betrouwbare, veilige en flexibele IT-infrastructuur, waardoor bedrijven effectiever kunnen opereren in een steeds veranderende wereld.

Visie

Bij Suriname Cloud Services streven we naar een digitale revolutie in onze gemeenschap en de Caribische Regio. We willen de drijvende kracht zijn achter technologische innovatie en vooruitgang door toegankelijke, schaalbare en veilige cloudoplossingen aan te bieden die organisaties helpen te bloeien in het digitale landschap.

Wie we zijn

Suriname Cloud Services is een dynamisch team van experts op het gebied van cloudtechnologie en IT-oplossingen. Onze gecertificeerde professionals combineren diepgaande technische kennis met een passie voor het empoweren van bedrijven. We begrijpen de unieke uitdagingen van de lokale en regionale markt en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Bij Suriname Cloud Services geloven we in partnerschappen en klantgerichtheid. We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden, waarbij we niet alleen als serviceprovider fungeren, maar als een vertrouwde technologische partner die bijdraagt aan het succes en de groei van onze klanten.

Met een focus op innovatie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid zetten we ons in om een voorloper te zijn in het aanbieden van cutting-edge cloudoplossingen die bijdragen aan de voortdurende vooruitgang van bedrijven en organisaties in Suriname en de Caribische Regio.

Ontmoet het team

Ontdek de gezichten achter het succes van Suriname Cloud Services – een team van gepassioneerde professionals die de digitale horizon verkennen en uw ervaring met onze cloudoplossingen tot een betoverend avontuur maken.

Nicole Blufpand

Process Manager

Gregory Dorff

System Administrator - Google Workspace

Otniel Perica

User Administrator - Google Workspace

Mireille Lamsberg

Google Workspace Trainer

Rineshkumar Ghirao

Google Workspace Trainer

Suriname Cloud Services is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in schaalbare IT-oplossingen voor het onderwijs en MKB, en is tevens certified Google Partner. Wij kijken samen met u naar mogelijkheden voor verbetering van werkprocessen of kostenbesparing door het gebruik van clouddiensten. Met een team van ICT-specialisten en trainers voorzien wij in maatwerk oplossingen.

G-Suite for business - Werk sneller en slimmer

Werk in realtime samen aan bestanden, vind snel een tijdstip in de agenda waarop iedereen kan en doe vanaf elke locatie mee aan vergaderingen. G Suite biedt u de tools om uw productiviteit te verbeteren. Tools zoals bijvoorbeeld het vertrouwde Gmail, speciaal ontwikkeld voor bedrijven: advertentievrij en met beheeropties. Gebruik uw eigen domein in plaats van @gmail.com om professionele e-mailadressen te maken, zoals [email protected] of [email protected].
Ingebouwde beveiliging
Gebruik dezelfde beveiligde infrastructuur als Google. Uw gegevens, apparaten en gebruikers worden beschermd en van al uw bestanden wordt automatisch een back-up gemaakt in de cloud. Met G Suite heeft u de controle.
Deze G-suite omgeving bevat onder andere:

Dit zal sluiten in 5 seconden