't Is Google Workspace for Education

Digiwijs Suriname
De Google Workspace Trainings- en Ondersteuningspartner

Klaar om jouw team vooruit te helpen?

Digiwijs Suriname, een essentieel onderdeel van Suriname Cloud Services, is jouw toegewijde trainings- en ondersteuningspartner voor Google Workspace. Met onze op maat gemaakte trainingen streven we ernaar om zowel bedrijven als scholen te helpen het volledige potentieel van Google Workspace te benutten. Ontdek hoe wij jouw team kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van hun digitale werkervaring.

Digiwijs Suriname, jouw Google Trainings Partner

Onderwijs en ICT zijn altijd overal in de wereld een moeizame combinatie geweest. Aan de ene kant wordt in het onderwijs de basis gelegd voor de werknemer, de leidinggevende, de directeur van de toekomst, die dankzij de IT (InformatieTechnologie) zijn deskundigheid en vaardigheden verwerft. Aan de andere kant zijn de IT kosten voor onderwijsinstellingen vaak te hoog in aanschaf, beheer en onderhoud, maar…

...gelukkig nu niet meer!

Geen hoge kosten voor abonnementen op software welke kosten jaarlijks toenemen. Wij bieden aan Google Workspace. Deze software is onbeperkt en gratis. Dat wil zeggen dat wij alle scholen in Suriname kunnen aansluiten op de gratis digitale werkomgeving van Google.

Digiwijs

Onderwijs en ICT zijn altijd overal in de wereld een moeizame combinatie geweest. Aan de ene kant wordt in het onderwijs de basis gelegd voor de werknemer, de leidinggevende, de directeur van de toekomst, die dankzij de IT (InformatieTechnologie) zijn deskundigheid en vaardigheden verwerft. Aan de andere kant zijn de IT kosten voor onderwijsinstellingen vaak te hoog in aanschaf, beheer en onderhoud, maar...
Deze Google Workspace omgeving bevat onder andere:

Onderwijs op afstand met Google Workspace

Speciaal voor het onderwijs in Suriname is er een trainingstraject voor leerkrachten uitgezet. Niet alleen als gevestigde scholenorganisatie zoals het RKBO of de EBGS, maar ook als particuliere onderwijsinstelling kunt u hier gebruik van maken. Leerkrachten worden getraind in de verschillende Google Diensten en kunnen altijd een beroep doen op onze uitgebreide Helpdesk voorziening.

Snel en gemakkelijk contact maken?

Vul het contactformulier in Hiermee hebben we alle nodige gegevens om u te bereiken.
Ben je al bekend met Digiwijs en heb je een vraag of hulp nodig?
Stuur dan een mailtje naar:

Advies en inrichting ICT platform

We komen graag langs om te kijken hoe uw ict platform verbeterd kan worden.

Inrichten bestandsbeheer

Heeft u veel, en vooral oude digitale documenten die u toch allemaal netjes wilt opbergen? Samen kijken we naar welk systeem het beste bij uw organisatie past.

Training medewerkers

Geen nood als Google workspace nog niet bekend is bij uw medewerkers. Digiwijs heeft speciale trainingstrajecten waarmee we u snel en efficiënt kennis laten maken met de nieuwe werkomgeving. Trainingen op aanvraag zijn altijd mogelijk!

Begeleiding bij implementatie

Overstappen naar een nieuw systeem is niet altijd even makkelijk. Tijdens en ook na de implementatie blijven we ondersteuning bieden met ons nazorg-traject en Helpdesk voorziening.

Nazorg

Vooral bij de nazorg leggen we de nadruk op maatwerk. Digiwijs heeft een actieve helpdesk waar u dagelijks online en telefonisch terecht kan.

Snel en gemakkelijk contact maken?

Vul het contactformulier in Hiermee hebben we alle nodige gegevens om u te bereiken.
Ben je al bekend met Digiwijs en heb je een vraag of hulp nodig?
Stuur dan een mailtje naar:

Onze Klanten

Open uw e-mail altijd, overal en op elk apparaat, zelfs zonder internetverbinding. U kunt berichten lezen en opstellen, zelfs wanneer u offline bent.

Bewaar al uw bestanden die u nodig heeft, met altijd en overal toegang, zowel vanaf uw desktop als vanaf mobiele apparaten.

Creëer en bewerk tekstdocumenten direct in uw browser. Werk naadloos samen met uw team, waarbij alle wijzigingen automatisch worden opgeslagen.

Laat teams moeiteloos samenwerken. Voeg eenvoudig teamleden toe aan projecten en bekijk real-time wijzigingen terwijl ze worden aangebracht.

Maak indrukwekkende presentaties in uw browser. Werk samen met uw team aan dezelfde presentatie, zodat iedereen altijd over de meest recente versie beschikt.

Organiseer naadloze virtuele bijeenkomsten met Google Meet. Verbind met uw team, klanten, of partners via videovergaderingen vanuit elke locatie, waardoor samenwerken effectiever en persoonlijker wordt.

Dit zal sluiten in 5 seconden