Waarom Google Workspace?

Dit is de van de moderne professional

Met meer dan 2 miljard actieve gebruikers wereldwijd, biedt Google gemak op een wereldwijde schaal.

Google Workspace staat synoniem voor moeiteloosheid – het is een krachtige mailserver en cloudservice die ervoor zorgt dat je altijd toegang hebt tot je bestanden. Het geeft je de vrijheid om naadloos samen te werken met collega’s in hetzelfde document, zonder gedoe.

Doordacht vormgegeven

Profiteer van de kracht en slimheid van Google om je werk gedaan te krijgen. Alle benodigdheden voor naadloze samenwerking, handig samengebracht in een alles-in-één cloudpakket.

De kracht de Gmail omgeving

Is je inbox een chaotische wirwar met overmatige reclame? Ben je telkens op zoek naar die ene essentiële e-mail? Voelt het inloggen op gedeelde en collega-mailboxen als een tijdrovende taak?

Kies dan voor Gmail:

Altijd toegang tot jouw bestanden

Waarschijnlijk herkenbaar voor velen: je bent thuis en wilt verder werken aan een document, maar beseft dat je het bestand niet naar jezelf hebt gemaild. Het bevindt zich nog op de server op kantoor en is dus onbereikbaar…

Behalve voor onze klanten. Met Google Drive hebben zij te allen tijde en op elk apparaat directe toegang tot hun bestanden. Geen belemmeringen, maar de vrijheid om veilig te werken waar en wanneer ze maar willen.

Afspraken regelen zonder complicaties

Het plannen van een teamvergadering kan een tijdrovende klus zijn, vooral wanneer je rekening moet houden met diverse agenda’s. Moet je voor elk teamlid afzonderlijk uitzoeken wanneer ze beschikbaar zijn? Dit maakt het plannen van een vergadering omslachtig.

Dat is verleden tijd. Met Google Agenda kun je moeiteloos alle agenda’s bekijken en meteen zien welk moment geschikt is. Creëer, nodig uit en voeg eenvoudig een Hangouts Meet-link toe voor degenen die op afstand deelnemen. Klaar voor actie.

Online vergaderen zonder beperkingen met Google Meet

Alle benodigdheden voor jouw werk, centraal georganiseerd

Houd je team verbonden via een professionele oplossing voor videovergaderingen, ontworpen op basis van de krachtige en veilige wereldwijde infrastructuur van Google. Meet is standaard inbegrepen bij Google Workspace en G Suite for Education.

Waarom kiezen voor Suriname Cloud Services

“Bij Suriname Cloud Services begrijpen we als IT-bedrijf maar al te goed dat IT ons leven eenvoudiger moet maken, niet complexer. Wij begrijpen jou.”

IT zou ons moeten helpen in plaats van hinderen. Daarom hebben wij jaren geleden de overstap gemaakt van Microsoft naar Google Workspace:

  • We wilden realtime afstemming hebben met ons team en onze klanten om sneller en adequater te kunnen reageren.
  • We wilden minder tijd en geld besteden aan IT. Maar ook omdat Google Workspace op alle fronten net iets slimmer is, en onze unieke propositie beter tot zijn recht laat komen.

In ons vakgebied moeten we snel en veel leren, voortdurende verbeteringen in onze processen doorvoeren en snel kunnen schakelen met ons team en onze klanten. Met een traditionele IT-inrichting zouden we achter de feiten aan lopen en niet zo efficiënt en effectief werken als nu. Ook onze klanten willen vooruit. Ze werken graag samen met een Google Partner die hetzelfde traject heeft doorlopen. We streven er allemaal naar dat alles gewoon werkt.

Dit zal sluiten in 5 seconden