Wat is Google Agenda?

Agenda

Deelbare online Agenda en uw plannen binnen handbereik.

Besteed minder tijd aan uw planning en meer tijd aan uw werk met een deelbare agenda die werkt in alle apps van Google Workspace.

Google Agenda brengt al uw agenda’s samen op één plek. Daar beheert u uw werk, uw privéleven en alles daar tussenin.

Slimmer plannen

Bespaar tijd bij het maken van vergaderingen door meerdere agenda’s over elkaar te plaatsen in één weergave. Zorg bovendien dat iedereen op de hoogte blijft met gedeelde agenda’s.

Teams en organisaties kunnen makkelijk vergaderingen plannen en ruimtes boeken.

Al uw taken afwerken

Een taak toevoegen

Voeg een taak toe vanuit Google Agenda, Gmail of de Google Tasks-app.

Deadlines toevoegen

Kies op welke dag of tijd u de taak af moet hebben.

Afvinken

Markeer taken als afgerond om precies te kunnen zien wat u heeft gedaan.

Uw dag makkelijker maken

Reactieopties

Reageer op uitnodigingen voor vergaderingen met locatiespecifieke reactieopties.

Werklocatie

Laat uw collega’s weten waar u vandaag werkt.

Werktijden

Plan en deel uw dagelijkse werkroutine.

Wilt u meer weten over Google Agenda?

Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Ja. Er zijn agendamigratieopties voor veel verschillende typen agenda’s, zoals Microsoft® en IBM®. Zie De gegevens van uw organisatie migreren naar Google Workspace om te zien met welke tools u gegevens kunt migreren naar Google Workspace. Bekijk de tool Agenda-interoperabiliteit voor meer informatie over hoe u kunt instellen dat Microsoft Exchange en Google Agenda naast elkaar worden gebruikt.

We vinden het belangrijk om uw gegevens goed te beveiligen in Google Agenda. Uw agenda-items worden opgeslagen in onze hoogwaardige datacenters zodat u ze makkelijk kunt maken en bekijken. Uw Google-account bevat daarnaast ingebouwde beveiliging om bedreigingen (zoals spam, phishing en malware) op te sporen en te blokkeren. Ook kunt u altijd uw privacyinstellingen beheren in uw Google-account.

Ja. Iedereen met een persoonlijk Google-account kan één boekingspagina maken, waarmee anderen tijd met u kunnen boeken. Workspace-abonnees krijgen toegang tot premium functies, zoals de mogelijkheid om onbeperkt boekingspagina’s te maken, betalingen te innen via Stripe, e-mailadressen van boekers te verifiëren, e-mailherinneringen te sturen en meerdere agenda’s te controleren op beschikbaarheid.

Ja. U kunt een agenda maken waar uw hele organisatie (of een deel van de gebruikers) toegang toe heeft. U kunt bijvoorbeeld een groepsagenda maken voor de vakanties van de teamleden en terugkerende vergaderingen.

Als u een Google-account heeft via uw werk, school of een andere groep, kunt u vergaderruimtes en andere faciliteiten (zoals projectors) toevoegen aan een afspraak. U kunt een locatie toevoegen aan een afspraak door tijdens het maken van de afspraak op Locatie te klikken.

Maak een agenda afspraak

Ga vandaag nog aan de slag: dat kan heel makkelijk

Als u hulp nodig heeft, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week via e-mail, chat of telefoon support krijgen van een medewerker.

 

Dit zal sluiten in 5 seconden