Wat is Google Meet?

Videogesprekken waar en met wie u maar wilt

Blijf in contact en werk samen met vrienden, familie en collega's, waar u ook bent.

Op nog meer manieren met elkaar communiceren

Of u nu een vergadering plant of iemand spontaan, in realtime belt of een videobericht stuurt, met Google Meet communiceert u op de manier die het best bij u past.

Vergaderen op elk apparaat

Neem deel op uw mobiele telefoon of tablet via de Google Meet-app. U vindt die in de App Store en de Play Store. Of neem deel via uw computerbrowser. U hoeft hiervoor geen software te installeren.

Gemaakt voor betere communicatie

Meet zorgt dat aan de randvoorwaarden wordt voldaan, zodat u zich kunt richten op het gesprek.

Video van hoge kwaliteit

Krijg videokwaliteit tot wel 4K1, studiobelichting (premium functie) en de mogelijkheid een gestileerde achtergrond toe te voegen.

Ruisonderdrukking

Zorg voor minder achtergrondruis en storingen.

Live ondertiteling

Toon ondertiteling in realtime, terwijl deelnemers spreken.

Samen meer doen

Werk naadloos samen met integraties in heel Google Workspace.

Samenwerken

Werk in context samen door rechtstreeks te vergaderen vanuit Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties.

Samen Plannen

Maak makkelijk vergaderingen met de agenda, bijlagen en reacties van deelnemers op één plek.

Samen brainstormen

Zorg dat mensen betrokken blijven bij vergaderingen met polls, breakoutruimtes, moderatiefuncties en vraag- en antwoordsessies.

Al uw taken afwerken

Meer plezier samen. Kijk naar YouTube-video’s, luister naar muziek en speel games met live delen in Meet. Gebruik interactieve functies, zoals effecten en emoji-reacties.

Uw gegevens beveiligen

Uw gegevens zijn standaard versleuteld en tal van beveiligingsmaatregelen, zoals geavanceerde versleuteling, antimisbruikmaatregelen en privacyfuncties, houden uw gegevens privé.

Langer vergaderen

Voer groepsgesprekken van tot wel 24 uur lang.

Vergaderingen opnemen

Met opnamen en transcripts legt u vast wat er is besproken.

Vergaderingen hosten met meer deelnemers

Voeg tot wel 1000 deelnemers toe.

Wilt u meer weten over Google Meet?

Ga naar de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Absoluut. Deelnemers met de kosteloze versie van Google Meet kunnen deelnemen door in te loggen op een Google-account of door te worden toegelaten door de organisator van de vergadering.

Google Workspace-klanten die een vergadering hebben gemaakt, kunnen iedereen uitnodigen om deel te nemen, zelfs mensen zonder Google-account. U hoeft alleen maar de link of vergadering-ID te delen met de deelnemers.

Iedereen met een Google-account kan kosteloos videovergaderingen maken, tot wel 100 deelnemers uitnodigen en vergaderingen van maximaal 60 minuten voeren. Er geldt geen tijdslimiet voor mobiele gesprekken en 1-op-1-vergaderingen.

Ga voor langere vergaderingen of aanvullende functies, zoals internationale inbelnummers, vergaderingen opnemen, livestreamen en beheerfuncties, naar de abonnementen en prijzen voor organisaties.

Ja. Alle video- en audiostreams in Meet worden versleuteld. Gebruikers kunnen beveiligd deelnemen, ook als ze niet op kantoor zijn.

Nee. Als u een Google Workspace-abonnement heeft, kunt u een telefoonnummer en pincode toevoegen aan al uw vergaderingen, zonder verder nog iets te hoeven instellen. Ga naar de documentatie over inbellen voor meer informatie.

Google Meet ondersteunt verschillende hardware van de beste fabrikanten, zodat u mogelijkheden voor videovergaderingen kunt bieden in uw vergaderruimtes. Ons uitgebreide aanbod bevat Google Meet-gecertificeerde hardware van onszelf en van derden. Zo is er een apparaat voor elke ruimte, elke toepassing en elk budget.

U kunt ook deelnemen aan vergaderingen van Cisco Webex en Zoom via Google Meet-hardwareapparaten met de ingebouwde interoperabiliteit.

Communiceren via Google Meet

Ga vandaag nog aan de slag: dat kan heel makkelijk

Als u hulp nodig heeft, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week via e-mail, chat of telefoon support krijgen van een medewerker.

 

Dit zal sluiten in 5 seconden