Wat is Google Chat?

Berichten en teamsamenwerking

Altijd in realtime: met Chat kunnen Workspace-gebruikers contact maken en samen klussen klaren.

De moderne app voor berichten, aangestuurd door AI

Slide
Blijf op de hoogte

Speciaal gemaakt zodat u soepel kunt communiceren, zowel op het werk als privé.

Slide
Uw persoonlijkheid laten zien

Zorg dat uw persoonlijkheid goed uit de was komt met aangepaste emoji's, reacties, inline gifs en tekstopmaak.

Slide
Bereid u voor op de toekomst

Blijf verbonden met functies als Smart Compose, autocorrectie en samenvatting.

Gemaakt voor community's en samenwerking

Beter samenwerken

Maak een ruimte in Chat waarin teamleden updates kunnen delen of kunnen samenwerken.

Meteen de hele dag door

Huddle met teamleden om realtime problemen op te lossen of om gedurende de dag zo nu en dan samen te werken.

Op schaal met elkaar in contact komen

Bouw een community met ruimtes die meer dan 500.000 leden kunnen ondersteunen. Gebruik aankondigingen om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde golflengte zit.

Doordacht geïntegreerd

Slide
Nu allemaal samen

Chat is zonder extra kosten inbegrepen bij Workspace en handig geïntegreerd met onder andere Gmail, Agenda, Drive, Meet en Groepen.

Slide
Soepel werken

Verbeter uw workflow met apps als Asana, Jira, PagerDuty, Workday en GitHub. U kunt ook uw eigen Chat-apps maken met Duet AI en AppSheet, zonder code.

Slide
Vereenvoudigd beheer

U configureert en implementeert Chat vanuit uw Workspace Beheerdersconsole. Aanvullende software of gebruikersverificatie is niet nodig.

Veilig en beschermd

Houd uw gegevens privé en beschermd terwijl u samenwerkt, verbinding maakt en deelt.
Ingebouwde beveiliging

Profiteer van dezelfde phishing- en malwaredetectie die Gmail-gebruikers beschermt tegen 99,9% van spam en schadelijke content.

Intelligente beveiliging

Beveiligingsbeleid en beveiligingsmaatregelen die worden aangepast aan de hand van de gebruikerscontext. Zo blijven gebruikers beveiligd en kunnen ze soepel werken.

Bescherming in realtime

Voorkom dat gevoelige informatie per ongeluk wordt gedeeld met realtime Gegevensverlies voorkomen.

Wilt u meer weten over Google Meet?

Ga naar de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Google Chat is zonder extra kosten voor individueel gebruik beschikbaar via chat.google.com. Chat is ook onderdeel van uw Workspace-abonnement voor professioneel gebruik. Bent u nog geen klant van Google Workspace? Probeer het hier.

Google Chat wordt beschermd door dezelfde technologie tegen spam, phishing en malware die meer dan 2 miljard Gmail-inboxen beveiligt.

Ja. Vanuit Google Chat kunt u een privéchat sturen naar iedereen met een Gmail-adres of Google-account. U kunt groepschats maken met meerdere deelnemers of iemand een 1-op-1-bericht sturen.

Ja. Chat is helemaal geïntegreerd met de Google Workspace-tools waarmee meer dan 9 miljoen bedrijven elke dag werken. Chat is geoptimaliseerd voor zakelijke chats, teamsamenwerking en instant messaging. Google Chat is onderdeel van de moderne Gmail-ervaring en is beschikbaar in de browser, voor mobiele apparaten en als zelfstandige desktop-app.

Ruimtes zijn een functie van Google Chat waarin teams doorlopend kunnen chatten en samenwerken. Ze kunnen bestanden delen, taken toewijzen en de berichtgeschiedenis controleren. Ruimtes zijn perfect voor allerlei soorten groepen die willen samenwerken aan een project of willen communiceren over hun gedeelde interesses.

Chat is een moderne app die is gemaakt volgens de nieuwste frameworks van Google voor web, mobiel en beveiliging. Het is een essentieel onderdeel van Google Workspace en wordt door 3 miljard mensen gebruikt om contact te houden, content te maken en eraan samen te werken. Chat bouwt voort op de lange ervaring van Google op dit gebied en op eerdere apps, zoals Google Talk en Hangouts, om een krachtige, moderne app te bieden die consistent, expressief en leuk is voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

Ja. Google Chat heeft krachtige apps voor iOS en Android zodat gebruikers ook onderweg alle functies kunnen gebruiken die ze gewend zijn.

Ja, veel van uw favoriete apps en tools zijn beschikbaar in Google Chat en er komen steeds meer essentiële Chat-apps voor teamsamenwerking bij, zoals Asana, PagerDuty, Jira, GIPHY en Zapier.

Verbonden blijven met Google Chat

Ga vandaag nog aan de slag: dat kan heel makkelijk

Als u hulp nodig heeft, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week via e-mail, chat of telefoon support krijgen van een medewerker.

 

Dit zal sluiten in 5 seconden